Isoleren en Esoleren, volgens ons de slimste investering!

Isoleren en Esoleren van woningen is één van de slimste investeringen die een mens in zijn woning kan doen, blijkt uit berekeningen. Door de energiebesparing die isolatie oplevert, verdient een investering zich soms al binnen enkele jaren terug. Daarnaast levert het een veel prettiger wooncomfort en een hogere woningwaarde op.
 
Veel mensen kiezen in eerste instantie voor zonnepanelen of zonnecollectoren. Op zich een goede investering, maar wat als die opgewekte warmte direct weer weglekt uit uw woning? Daarom zeggen energie-adviseurs unaniem: begin altijd met een goede isolatie. Bij isolatie gaan de kosten voor de baten uit. Wat die kosten precies zijn, hangt natuurlijk onder meer af van uw woning en de vorm van isolatie.

Oudere woningen zijn vaak nog niet of maar gedeeltelijk geïsoleerd. Daardoor gaat veel kostbare warmte verloren. Dat vertaalt zich in hoge stookkosten. Door te kiezen voor bijvoorbeeld vloer-, spouwmuur- of dakisolatie of voor dubbel glas kan de gasrekening al snel 30 tot 40% teruggedrongen worden.
Bovendien hebben goed geïsoleerde woningen een veel prettiger binnenklimaat.


Alle isolatievoordelen op een rijtje

Of je nu gaat bouwen, verbouwen of al een aantal jaren in je huis woont, een goede isolatie is in élk type woning van belang. Een goed geïsoleerde woning brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. En die sommen we graag voor jou op!

Minder warmteverlies
Hoe beter je je woning isoleert, hoe minder warmte je verliest. Warmteverlies kan optreden langs het dak, de vloer, de buitenmuren en de vensters.  Laat je adviseren door een professional die samen met jou bekijkt waar de pijnpunten liggen en wat eraan te doen is!

Warmer gevoel binnen
En minder warmteverlies zorgt voor een warmer gevoel binnen! De vloeren en muren voelen minder koud aan, waardoor je de verwarming een paar graden lager kan zetten. En wie komt er nu niet graag thuis in een warm huis?

Goedkopere energiefactuur
Een fijn gevolg van de verwarming lager kunnen zetten, is dat het je een lagere energiefactuur oplevert! Als je al je bespaarde euro’s apart zet, hou je op het einde van het jaar een leuk extraatje over om bijvoorbeeld Kerstcadeautjes mee te kopen!

Fijn voor het milieu!
Maar het grootste voordeel is misschien wel dat een goed geïsoleerd huis niet alleen goed is voor jou, je gezin en je energiefactuur, maar ook voor het milieu! Door je huis goed te isoleren heb je namelijk minder brandstof nodig, wat dan weer leidt tot minder CO2-uitstoot.

Een goed geïsoleerd huis is niet alleen goed voor het milieu, je gezin én portemonnee worden er ook beter van!


Techpro
Bel ons

Contacteer ons

Naam:

E-mail:

Tel/GSM:

Uw bericht:
TECHPRO - TECHNICAL PROJECTS CVBA | BTW: BE0681.966.319
Waversebaan 95 - 3050 Oud-Heverlee | Tel: 0499 / 67 93 23 | info@Techpro.be
Copyright © 2018 TechPro
Webdesign by Restore-IT