ELEKTRICITEIT

Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw

Vanaf de start van uw nieuwbouwproject is elektriciteit op de werf noodzakelijk.
Bij een woning is de veiligheid van de elektrische installatie van primair belang. Er moet rekening gehouden worden met wettelijke vereisten,reglementen en keuringen. Uiteraard hechten wij hier zeer veel belang aan. Wij letten er dan ook op dat alle regels en wetten inzake veiligheidsvoorschriften nageleefd worden

Wij zijn uw betrouwbare partner in alle elektriciteitswerken: samen met u bespreken wij u uw specifieke noden en wensen, op basis waarvan een gedetailleerde offerte wordt opgemaakt.

Renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning of pand om te voldoen aan de behoeften van de ‘moderne mens’.
Dit is dan ook de ideale gelegenheid om uw elektriciteits-leidingen eens grondig te laten controleren op veiligheid en optimaal functioneren.

Wij zorgen voor een grondige studie en stellen samen met u, volgens de wettelijke reglementen, een renovatieplan op voor uw elektriciteitsnetwerk.

Domotica

Domotica, het intelligente beheersysteem van de hedendaagse woning is een besturingssysteem van de ganse of gedeeltelijke elektrische installatie van uw woning. Dit alles zal leiden tot een verbeterd comfort, een groter woonplezier ,een zuiniger energieverbruik.en zorgt voor extra veiligheid bij zowel aan- als afwezigheid Kortom, een plek waar men tot rust kan komen en zich geborgen kan voelen.

Indien u interesse heeft in een offerte op maat voor een domotica-systeem in uw woning, kan u steeds contact opnemen met ons.

Duurzaam

Wij gebruiken enkel degelijke en betrouwbare materialen van gekende merken!

Garantie

U krijgt garantie op onze uitgevoerde werken en installaties zodat U zich geen zorgen hoeft te maken!

Korting & Premies

We onderzoeken welke kortingen en premies U kan ontvangen voor Uw project.

0499 / 67 93 23

info@TechPro.be

Waversebaan 95 - 3050 Oud-Heverlee

BTW: BE0681.966.319

Contacteer ons

Sluit Menu